Kleding bruidsmoeder

Kleding bruidsmoeder

Voor op maat gemaakte kleding voor de bruidsmoeder kunt u uitstekend terecht bij couturier Jos Exler. Als moeder van de bruid of bruidegom is de trouwdag van uw kind ook een dag om nooit te vergeten. Het bruidspaar staat natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling maar ook u heeft een prominente plaats op deze bijzondere dag.  Dit is de gelegenheid waarop u best mag uitpakken en voor kleding kunt kiezen die u normaal gesproken niet zo vaak zou dragen.

Kleurrijke en expressieve creaties

Jos Exler is gespecialiseerd in kleding voor de bruidsmoeder. Haar kleurrijke en expressieve creaties zijn bij uitstek geschikt om op bijzondere gelegenheden te dragen. Kleding die speciaal voor u wordt ontworp, die u letterlijk op het lijf is gesneden en perfect past bij uw gestalte en uw persoonlijkheid. En doordat het op maat gemaakt wordt, weet u zeker dat uw outfit uniek is en blijft. Bij Jos Exler is kleding voor de bruidsmoeder is meer dan kleding alleen. Kleuradvies, styling, hoeden, schoenen, Jos zorgt dat het hele plaatje klopt en u straks stralend naast het bruidspaar staat.

Inspiratie en kennismaking

Bekijk voor inspiratie de foto’s onze collectie op de website. Onder het kopje art-fashion show vindt u de registraties van onze jaarlijkse modeshows. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek in het atelier van Jos Exler. Zij kan tijdens dit gesprek precies vertellen wat ze voor u kan betekenen. De contactgegevens vindt u op de website. Het atelier is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot en met 17.00 uur.

Kleding bruidsmoeder